Overslaan en naar de inhoud gaan

Geert Wilders is 'geschokt, verrast en kwaad'

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2016 - 12:04

Geert Wilders heeft gereageerd op de affaire rond voormalig PVV-fractieleider Michael Heemels. "Ik ben geschokt, verrast en kwaad."

"Nooit is mij iets gebleken van welke verslaving dan ook bij hem."

Schandalig
"En van het onrechtmatig gebruik maken van belastinggeld evenmin. Wat hij gedaan heeft is natuurlijk schandalig en absoluut onaanvaardbaar en ik begrijp het besluit van de Limburgse PVV om aangifte te doen dan ook volledig. Er is geen plaats meer bij de PVV voor de heer Heemels in welke hoedanigheid dan ook", laat Wilders vrijdag weten.

Verslaving
Heemels maakte donderdag bekend dat hij niet alleen is gestopt als fractieleider van de PVV in Limburg, maar dat hij ook weg is als woordvoerder van Geert Wilders. Reden daarvoor was dat hij fractiegeld verduisterde om zijn drank- en drugsverslaving te bekostigen.

Lees ook: PVV'er Heemels bekent misstappen door drank en drugs.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Ramon Testroote is wethouder onwaardig'
Michael Heemels weer van Twitter verdwenen
Geert Wilders komt vaker naar Limburg
OM gaat ex-PVV'er Heemels vervolgen
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen