Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen zorgen bij GP in Zandvoort na schrappen festivals

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 14:14

De organisatie van de Grand Prix in Zandvoort gaat ervan uit dat het schrappen van de meerdaagse festivals geen invloed heeft op de wedstrijd in de Formule 1.

De Nederlandse race staat op 5 september op het programma. Op 3 september is de vrije training en op 4 september een vrije training en de kwalificatie.

'Maatregelen na 13 augustus'
"De Dutch Grand Prix is een sportevenement en valt daarom niet onder de regeling van de meerdaagse muziekfestivals", aldus de organisatie. "Als organisator zijn we afhankelijk van de regels en voorwaarden die de landelijke overheid aan ons als organisatie en bezoeker stelt. We gaan ervan uit dat de huidige maatregelen van de overheid het gewenste effect hebben en dat diezelfde maatregelen na 13 augustus kunnen worden losgelaten voor de professioneel georganiseerde sportevenementen."

De organisatie gaat er ook nog steeds vanuit dat de volledige capaciteit in Zandvoort kan worden benut.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen