Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Zilveren Radioster voor Tim Op het Broek

Geplaatst opvrijdag 29 januari 2021 - 8:23

Voormalig L1-presentator Tim Op het Broek heeft de Zilveren Radioster niet gewonnen.

De publieksprijs voor de beste radiopresentator is donderdagavond uitgereikt aan Mattie Valk (Qmusic). In die categorie was naast de uit Roggel afkomstige Op het Broek (Kink) ook Domien Verschuuren (Qmusic) genomineerd.

Lees ook: Voormalig L1-presentator genomineerd voor radioprijs

KINK
Op het Broek is sinds mei 2019 van maandag tot en met vrijdag te horen op KINK. Daarvoor heeft hij 18 jaar bij regionale omroep L1 gewerkt. Daar verzorgde hij de middag-, de avond- en ochtendshow.

Gouden RadioRing
Het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op van BNNVARA heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2020 gewonnen. De ochtendshow van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte kreeg de meeste stemmen van het publiek.

De jaarlijkse publieksprijs werd uitgereikt door Suzan & Freek tijdens het RadioRing Gala in Theater Gooiland in Hilversum. Vorig jaar ging de prijs naar Veronica Inside van Radio Veronica.

Andere genomineerden
Andere genomineerden voor de vijftiende Gouden RadioRing waren Arbeidsvitaminen (NPO Radio 5), Mattie & Marieke (Qmusic), Kinkstart (KINK) en The Boom Room (SLAM!).

Marieke Elsinga
Qmusic-presentatrice Marieke Elsinga won voor het derde jaar op rij de Zilveren RadioSter Vrouw. De commerciƫle hitzender werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste radiozender van Nederland en versloeg daarmee de andere genomineerde zenders KINK en FunX.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen