Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Zilveren Radioster voor Tim Op het Broek

Geplaatst opvrijdag 29 januari 2021 - 8:23

Voormalig L1-presentator Tim Op het Broek heeft de Zilveren Radioster niet gewonnen.

De publieksprijs voor de beste radiopresentator is donderdagavond uitgereikt aan Mattie Valk (Qmusic). In die categorie was naast de uit Roggel afkomstige Op het Broek (Kink) ook Domien Verschuuren (Qmusic) genomineerd.

Lees ook: Voormalig L1-presentator genomineerd voor radioprijs

KINK
Op het Broek is sinds mei 2019 van maandag tot en met vrijdag te horen op KINK. Daarvoor heeft hij 18 jaar bij regionale omroep L1 gewerkt. Daar verzorgde hij de middag-, de avond- en ochtendshow.

Gouden RadioRing
Het NPO Radio 2-programma Jan-Willem Start Op van BNNVARA heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2020 gewonnen. De ochtendshow van Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte kreeg de meeste stemmen van het publiek.

De jaarlijkse publieksprijs werd uitgereikt door Suzan & Freek tijdens het RadioRing Gala in Theater Gooiland in Hilversum. Vorig jaar ging de prijs naar Veronica Inside van Radio Veronica.

Andere genomineerden
Andere genomineerden voor de vijftiende Gouden RadioRing waren Arbeidsvitaminen (NPO Radio 5), Mattie & Marieke (Qmusic), Kinkstart (KINK) en The Boom Room (SLAM!).

Marieke Elsinga
Qmusic-presentatrice Marieke Elsinga won voor het derde jaar op rij de Zilveren RadioSter Vrouw. De commerciële hitzender werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste radiozender van Nederland en versloeg daarmee de andere genomineerde zenders KINK en FunX.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen