Overslaan en naar de inhoud gaan

'Geen Zandvoort en Spa voor Verstappen in 2020'

Geplaatst opdinsdag 28 april 2020 - 12:02

Er wordt dit seizoen, ook op een latere datum, geen Grote Prijs van Nederland op het circuit van Zandvoort verreden in de Formule 1. Dat meldt de Duitse krant Bild op basis van anonieme bronnen.

Volgens Bild wordt ook de Grote Prijs van België op het circuit van Spa-Francorchamps dit seizoen niet verreden. Die race wordt jaarlijks bezocht door tienduizenden Limburgers.

Thuisraces
Daarmee lijken de twee geplande 'thuisraces' voor Max Verstappen in rook op te gaan. Vanwege de coronacrisis zijn in zowel Nederland als België tot 1 september geen grote evenementen toegestaan. De organisatoren van de Formule 1 maakten maandag bekend dat ze het nieuwe seizoen begin juli willen starten in Oostenrijk.

Lees ook: F1 wil in juli met GP Oostenrijk zonder publiek beginnen

Dubbelraces
Volgens Bild worden op de Oostenrijkse Red Bull Ring, waar Verstappen de afgelopen twee jaar won, twee races afgewerkt. Vervolgens zouden er ook twee races op het Engelse Silverstone worden gehouden. Ook de Hungaroring in Hongarije zou twee races krijgen toegewezen. In Oostenrijk en Engeland zou geen publiek welkom zijn. Het seizoen van de Formule 1 zou 17 wedstrijden tellen.

Plannen
De Formule 1 maakte maandag al haar plannen bekend om in september naar Azië te trekken en daarna in Noord- en Zuid-Amerika te racen. De seizoensfinale zou in december in Bahrein en Abu Dhabi worden verreden.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen