Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen winnaar voor Limburgs Krisleedjes Konkoer

Geplaatst opdonderdag 21 december 2017 - 12:50

Het eerste Limburgs Krisleedjes Konkoer, dat werd georganiseerd op L1 Radio, heeft donderdag geen winnaar gekregen.

Het konkoer stond in het teken L1 Samen voor de Voedselbank. Toen de punten van de jury en het publiek waren verrekend, bleek dat én Marleen Rutten met het liedje "Hoaj mich werm", én de Biejeingerapde Oesjbikse en Austroase Artieste, met "Krismes" op 1 stonden.

Niets te vertellen
P
rogrammamakers Kris Németh en Ruud Kleinen besloten toen dat er geen winnaar kwam. "Veel deelnemers waren tegen het wedstrijdelement, ze vinden dat niet bij de kerstgedachte passen. Daar sluiten we ons bij aan", aldus het duo. De eerste prijs, een pak kerstkransjes, gaat naar de Voedselbank.

Slotshow
De L1 actie wordt donderdagavond afgesloten met een
slotshow. Deze wordt om 18.00 uur geopend door Voedselbank-ambassadeur Huub Stapel en eindigt rond 19.30 uur met het bekendmaken van het aantal ingezamelde producten door gouverneur Theo Bovens.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen