Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen winnaar in handbaltopper tussen Lions en Bevo

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 21:01

De handballers van Herpertz Bevo hebben in de BeNE-league in een spannende wedstrijd de punten gedeeld. In de Stadssporthal in Sittard eindigde de wedstrijd in 29-29.

Lions opende in eigen huis de score tegen de nummer drie uit de BeNe-league, die eind augustus in Panningen met 35-26 verslagen werd.

Gat dichten
Na dat doelpunt kwam Bevo op voorsprong, maar het team van coach Christoph Jauernik kwam terug. Na 10-10 kwam Bevo met 16-13 voor, maar de Leeuwen wisten dat gat te dichten en stonden halverwege de wedstrijd met 18-17 voor.

Sterk begin Bevo
Bevo begon sterk aan de tweede helft en sloeg opnieuw een gat van drie doelpunten. Door een foute wissel moesten de mannen van coach Jo Smeets het korte tijd met een man minder doen. Lions maakte daarvan gebruik om de stand weer gelijk te trekken. Het bleef spannend in de wedstrijd, die pure reclame was voor het handbal.

Afspeelfout
Drie minuten voor het einde schoot Ivo Steins bij de stand 26-28 de bal van zeven meter tegen de binnenkant van de paal. Ook Rob Schmeitz had kort daarna een penalty gestopt. Het bleef ongemeen spannend tot de laatste seconden, maar Rob Schmeitz profiteerde van een slordige afspeelfout van Bevo en dat leverde in de slotminuten de gelijkmaker op.

De wedstrijd leverde een punt voor beide teams, maar een overwinning voor het publiek dat een geweldige wedstrijd kreeg voorgeschoteld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen