Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen water door leidingbreuk Blerick

Geplaatst opvrijdag 24 april 2020 - 9:51

Door een leidingbreuk zitten mensen in een deel van het centrum van Blerick vrijdag zonder water.

De leidingbreuk ontstond rond 2:00 uur op de Witherenstraat en duurt naar verwachting tot ongeveer 12:45 uur. Daar kwamen tegels omhoog en liep de straat gedeeltelijk onder water, meldt Omroep Venlo.

Noodvoorziening
In de Witherenstraat, Wieënpassage en Pepijnstraat hebben bewoners en bedrijven geen water of een lage waterdruk. Daarom is een noodvoorziening aangelegd. Het water moet gekookt worden voor gebruik.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen