Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen visum, geen interland Roda-speler Boakye

Geplaatst opwoensdag 7 oktober 2015 - 8:34

Roda-speler Richmond Boakye mist de oefeninterland met Ghana tegen Canada, op dinsdag 13 oktober in Washington.

De aanvaller werd geselecteerd voor de nationale ploeg, maar kreeg niet op tijd een visum voor de Verenigde Staten.

Te laat
Volgens perschef Rob Goossens van Roda was de voetbalbond van Ghana te laat met het aanvragen van een visum. "Vorige week kregen we daarover een bericht. We hebben toen nog gekeken of we iets voor Boakye konden betekenen, maar het lukte niet meer om een visum te krijgen."

Juric
Een andere Roda-aanvaller, Tomi Juric, is geselecteerd voor de nationale ploeg van Australië, die donderdag in Amman aantreedt tegen Jordanië. Het is een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 in Rusland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC huurt Richmond Boakye van Atalanta Bergamo
Roda op volle oorlogssterkte tegen Feyenoord
Aanklager wil Roda-speler Boakye twee duels schorsen
Boakye biedt Roda-fans excuses aan
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen