Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen vervolg op stunt: VVV-Venlo sneuvelt in Tilburg

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 22:35

Het is VVV-Venlo niet gelukt om de zege op Feyenoord (1-0) een mooi vervolg te geven. In Tilburg werd er met 3-0 verloren van Willem II.

Het duel liet zich niet kenmerken door spektakel, al was de thuisploeg nadrukkelijker op zoek naar de vijandelijke goal dan de Venlose bezoekers.

Pijnlijke treffer
VVV-Venlo overleefde verschillende Tilburgse offensieven, voordat er vlak voor rust alsnog een tik werd uitgedeeld. Willem II-spits Bartholomew Ogbeche stond op de goede plek na een ouderwetse scrimmage voor het doel van keeper Lars Unnerstall: 1-0. Met die stand gingen beide ploegen aan de thee.

Tilburgse counter
Het was niet de dag van VVV-Venlo. De ploeg van trainer Maurice Steijn kwam met de beste bedoelingen uit de kleedkamer, maar keek amper tien minuten na rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Een Tilburgse counter werd afgerond door Ben Rienstra, waarna voormalig MVV-aanvaller Jordy Croux de derde treffer van de avond voor zijn rekening nam.

Doodsteek
Die derde goal bleek de doodsteek voor VVV-Venlo, terwijl ook Willem II weinig zin leek te hebben om de score verder op te schroeven. De wedstrijd hobbelde daarom richting het einde. Steijn wisselde nog maar eens defensief, om de schade beperkt te houden. Jonathan Opoku verliet het veld en maakte plaats voor Leroy Labylle. Het was tekenend voor de Venlose strategie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen