Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen vervolg op stunt: VVV-Venlo sneuvelt in Tilburg

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 22:35

Het is VVV-Venlo niet gelukt om de zege op Feyenoord (1-0) een mooi vervolg te geven. In Tilburg werd er met 3-0 verloren van Willem II.

Het duel liet zich niet kenmerken door spektakel, al was de thuisploeg nadrukkelijker op zoek naar de vijandelijke goal dan de Venlose bezoekers.

Pijnlijke treffer
VVV-Venlo overleefde verschillende Tilburgse offensieven, voordat er vlak voor rust alsnog een tik werd uitgedeeld. Willem II-spits Bartholomew Ogbeche stond op de goede plek na een ouderwetse scrimmage voor het doel van keeper Lars Unnerstall: 1-0. Met die stand gingen beide ploegen aan de thee.

Tilburgse counter
Het was niet de dag van VVV-Venlo. De ploeg van trainer Maurice Steijn kwam met de beste bedoelingen uit de kleedkamer, maar keek amper tien minuten na rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Een Tilburgse counter werd afgerond door Ben Rienstra, waarna voormalig MVV-aanvaller Jordy Croux de derde treffer van de avond voor zijn rekening nam.

Doodsteek
Die derde goal bleek de doodsteek voor VVV-Venlo, terwijl ook Willem II weinig zin leek te hebben om de score verder op te schroeven. De wedstrijd hobbelde daarom richting het einde. Steijn wisselde nog maar eens defensief, om de schade beperkt te houden. Jonathan Opoku verliet het veld en maakte plaats voor Leroy Labylle. Het was tekenend voor de Venlose strategie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen