Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen vervolg op stunt: VVV-Venlo sneuvelt in Tilburg

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 22:35

Het is VVV-Venlo niet gelukt om de zege op Feyenoord (1-0) een mooi vervolg te geven. In Tilburg werd er met 3-0 verloren van Willem II.

Het duel liet zich niet kenmerken door spektakel, al was de thuisploeg nadrukkelijker op zoek naar de vijandelijke goal dan de Venlose bezoekers.

Pijnlijke treffer
VVV-Venlo overleefde verschillende Tilburgse offensieven, voordat er vlak voor rust alsnog een tik werd uitgedeeld. Willem II-spits Bartholomew Ogbeche stond op de goede plek na een ouderwetse scrimmage voor het doel van keeper Lars Unnerstall: 1-0. Met die stand gingen beide ploegen aan de thee.

Tilburgse counter
Het was niet de dag van VVV-Venlo. De ploeg van trainer Maurice Steijn kwam met de beste bedoelingen uit de kleedkamer, maar keek amper tien minuten na rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Een Tilburgse counter werd afgerond door Ben Rienstra, waarna voormalig MVV-aanvaller Jordy Croux de derde treffer van de avond voor zijn rekening nam.

Doodsteek
Die derde goal bleek de doodsteek voor VVV-Venlo, terwijl ook Willem II weinig zin leek te hebben om de score verder op te schroeven. De wedstrijd hobbelde daarom richting het einde. Steijn wisselde nog maar eens defensief, om de schade beperkt te houden. Jonathan Opoku verliet het veld en maakte plaats voor Leroy Labylle. Het was tekenend voor de Venlose strategie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen