Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen vervolg op stunt: VVV-Venlo sneuvelt in Tilburg

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 22:35

Het is VVV-Venlo niet gelukt om de zege op Feyenoord (1-0) een mooi vervolg te geven. In Tilburg werd er met 3-0 verloren van Willem II.

Het duel liet zich niet kenmerken door spektakel, al was de thuisploeg nadrukkelijker op zoek naar de vijandelijke goal dan de Venlose bezoekers.

Pijnlijke treffer
VVV-Venlo overleefde verschillende Tilburgse offensieven, voordat er vlak voor rust alsnog een tik werd uitgedeeld. Willem II-spits Bartholomew Ogbeche stond op de goede plek na een ouderwetse scrimmage voor het doel van keeper Lars Unnerstall: 1-0. Met die stand gingen beide ploegen aan de thee.

Tilburgse counter
Het was niet de dag van VVV-Venlo. De ploeg van trainer Maurice Steijn kwam met de beste bedoelingen uit de kleedkamer, maar keek amper tien minuten na rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Een Tilburgse counter werd afgerond door Ben Rienstra, waarna voormalig MVV-aanvaller Jordy Croux de derde treffer van de avond voor zijn rekening nam.

Doodsteek
Die derde goal bleek de doodsteek voor VVV-Venlo, terwijl ook Willem II weinig zin leek te hebben om de score verder op te schroeven. De wedstrijd hobbelde daarom richting het einde. Steijn wisselde nog maar eens defensief, om de schade beperkt te houden. Jonathan Opoku verliet het veld en maakte plaats voor Leroy Labylle. Het was tekenend voor de Venlose strategie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen