Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen verrassingen bij opening wintercrosscompetitie

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 22:46

De eerste wedstrijden van de wintercrosscompetitie in Baarlo hebben geen verrassingen opgeleverd.

Bij de veldrijders kwam de oorspronkelijk uit Montfort afkomstige Luuk Nissen als eerste over de meet.

Bloemtuil
Hij had dertien seconden voorsprong op Joep Keijsers uit Maarn. Luuk van Helden uit Vlodrop kwam een fractie eerder dan Rob Schouwenberg uit Velden over de streep en werd derde. Edwin Raats uit Helmond pakte zijn eerste bloemtuil van dit seizoen bij de masters. Hij kwam met een halve minuut voorsprong op René Kühlmann uit Baarlo over de streep. Stephan Muijres finishte op ruim twee minuten als derde.

Belg
De Belg Gody Jacobs won de wedstrijd bij de mountainbikers. Erwin Bakkers uit Neerkant finishte als tweede en had dertien seconden achterstand op de mountainbiker uit Genk. Stef Hendriks uit Haelen eindigde als derde. Bij de masters was Leon Crienen in eigen woonplaats de mountainbiker die met de overwinning aan de haal ging. Hij had meer dan anderhalve minuut voorsprong op de Belg Jurgen van Asselaer uit As. Jacques Cox uit Neer versloeg in de sprint om de derde plaats de Duitser Sacha Moryson.

Britt Jochems uit Sittard en Fem van Empel uit Sint-Michielsgestel gaven elkaar in Baarlo zes ronden lang geen duimbreed toe. In de sprint was de Sittardse de snelste en zij mocht met de bloemen en 40 punten naar huis. Pien Limpens uit Obbicht legde beslag op de derde plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen