Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen treinverkeer zondagavond tussen Sittard en Maastricht

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 21:27

Door een aanrijding met een persoon in Bunde is er zondagavond geen treinverkeer meer mogelijk tussen Sittard en Maastricht.

Rond 20:55 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om naar de Boschweg te komen vanwege een aanrijding met een persoon.

Bussen
Volgens de NS is er door die aanrijding geen treinverkeer mogelijk tussen Sittard en Maastricht. Dat zou eerst tot 23:30 uur duren, maar dat werd later bijgestseld naar 00:30 uur. Dat betekent dat er tussen Sittard en Maastricht waarschijnlijk geen enkele trein meer volgens de zondagdienstregeling rijdt.

Er worden stopbussen ingezet Sittard, Geleen-Lutterade, Beek-Elsloo, Bunde en Maastricht. En tussen Sittard en Maastricht rijden ook snelbussen.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen