Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen treinverkeer zondagavond tussen Sittard en Maastricht

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 21:27

Door een aanrijding met een persoon in Bunde is er zondagavond geen treinverkeer meer mogelijk tussen Sittard en Maastricht.

Rond 20:55 uur werden de hulpdiensten opgeroepen om naar de Boschweg te komen vanwege een aanrijding met een persoon.

Bussen
Volgens de NS is er door die aanrijding geen treinverkeer mogelijk tussen Sittard en Maastricht. Dat zou eerst tot 23:30 uur duren, maar dat werd later bijgestseld naar 00:30 uur. Dat betekent dat er tussen Sittard en Maastricht waarschijnlijk geen enkele trein meer volgens de zondagdienstregeling rijdt.

Er worden stopbussen ingezet Sittard, Geleen-Lutterade, Beek-Elsloo, Bunde en Maastricht. En tussen Sittard en Maastricht rijden ook snelbussen.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen