Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen treinverkeer vanwege aanrijding op spoor bij Blerick

Geplaatst opdonderdag 9 juli 2020 - 0:21

Op het spoor tussen Horst-Sevenum en Venlo is woensdagavond ter hoogte van Blerick een ongeluk gebeurd. Een trein zou daar in botsing zijn gekomen met een persoon.

Het ongeval gebeurde rond 23:15 uur bij de Columbusweg nabij het viaduct met de A67. De brandweer is opgeroepen voor hulpverlening.

Geen treinverkeer
Vanwege het ongeval reden er in de nacht van woensdag op donderdag enige tijd geen treinen op het traject tussen Horst-Sevenum en Venlo. Het treinverkeer rijdt donderdagochtend weer volgens de normale dienstregeling.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen