Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen treinen tussen Roermond en Sittard: lange rijen voor bus

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 15:02

Tussen Roermond en Sittard rijden donderdag tijdens de spits geen treinen.

Oorzaak is een stroomstoring.

De storing duurt tot omstreeks 22:00 uur. Dat staat op de website van de NS. De extra reistijd kan oplopen tot 60 minuten. De stroomstoring begon rond 14:00 uur.

Bussen
De NS zet snelbussen in tussen Roermond en Sittard en stopbussen tussen Roermond, Echt en Susteren. Ook Arriva zet bussen in. Maar die zijn nauwelijks beschikbaar

Lange rij
Veel touringcars zijn in deze periode namelijk op weg naar vakantiebestemmingen in heel Europa. Daardoor staat bij het station in Roermond staat een lange rij mensen te wachten op vervangend busvervoer.

Werkzaamheden
Vanwege werkzaamheden op het spoor rijden er ook geen treinen tussen Sittard en Maastricht. Tot en met zondag zet de NS op dat traject bussen in.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen