Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen toekomst Verberne en Zoetmulder bij Roda JC

Geplaatst opdonderdag 18 juni 2020 - 17:30

Roda JC's assistent-trainer Maurice Verberne en keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder moeten op zoek naar een nieuwe werkgever.

Dat bevestigt Roda's technisch directeur Jeffrey van As na berichtgeving door De Limburger.

Andere keuze
"Ik heb aan Maurice en Robert-Jan aangegeven dat we een andere keuze gaan maken", zegt Van As tegen L1. Het is nog niet bekend wie hun plaats gaat innemen. Vorige week presenteerde Roda met Jurgen Streppel al een nieuwe hoofdtrainer.

Lees ook: Jurgen Streppel nieuwe trainer van Roda JC

Interim-coach
Verberne kwam in de zomer van 2019 als assistent van Jean-Paul de Jong naar Roda. Toen De Jong vanwege interne strubbelingen en tegenvallende prestaties op straat werd gezet, kwam Verberne als interim-coach voor de spelersgroep te staan.

Verberne zou daarna weer terugkeren in zijn rol als assistent-trainer toen René Trost als gediplomeerde trainer werd aangesteld. Door de uitbraak van het coronavirus zou Trost echter geen enkele wedstrijd op de bank zitten.

2014
Zoetmulder stond al sinds 2014 onder contract bij Roda. Samen met het interim-duo Rick Plum en Regillio Vrede promoveerde hij in het eerste seizoen met de Kerkradenaren naar de Eredivisie. In 2018 daalden de Koempels weer af naar de Keuken Kampioen Divisie.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen