Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Tiener Vastelaovend Konkoer volgend jaar

Geplaatst opmaandag 7 december 2020 - 6:00

Het bestuur van het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK) zet een streep door het evenement. De TVK-finale zou eigenlijk op 23 januari 2021 plaatsvinden.

Vanwege het afzeggen van een aantal deelnemers heeft het bestuur besloten om de voorronde niet door te laten gaan, laat het TVK weten. De voorronde stond gepland op 12 december.

Van de baan geveegd
Waarom deelnemers besloten om niet meer mee te doen, is niet bekend. Wel vindt het bestuur het niet meer haalbaar om de wedstrijd nog voort te zetten. "We hadden graag een coronaproof TVK willen aanbieden aan de Limburgse tieners. We hopen volgend jaar de deelnemers welkom te mogen heten en dan maken we er weer een fantastisch feest van", klinkt de reactie van het TVK-bestuur.

De twaalfde finale van het TVK is op zaterdag 5 februari 2022 in het Forum in Sittard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen