Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Tiener Vastelaovend Konkoer volgend jaar

Geplaatst opmaandag 7 december 2020 - 6:00

Het bestuur van het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK) zet een streep door het evenement. De TVK-finale zou eigenlijk op 23 januari 2021 plaatsvinden.

Vanwege het afzeggen van een aantal deelnemers heeft het bestuur besloten om de voorronde niet door te laten gaan, laat het TVK weten. De voorronde stond gepland op 12 december.

Van de baan geveegd
Waarom deelnemers besloten om niet meer mee te doen, is niet bekend. Wel vindt het bestuur het niet meer haalbaar om de wedstrijd nog voort te zetten. "We hadden graag een coronaproof TVK willen aanbieden aan de Limburgse tieners. We hopen volgend jaar de deelnemers welkom te mogen heten en dan maken we er weer een fantastisch feest van", klinkt de reactie van het TVK-bestuur.

De twaalfde finale van het TVK is op zaterdag 5 februari 2022 in het Forum in Sittard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen