Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Supercup voor Weerter basketballers

Geplaatst opzondag 19 september 2021 - 18:17

De mannen van de Basketbal Academie Limburg uit Weert zijn er in Leiden niet in geslaagd de Supercup te winnen.

Als winnaar van de DBL-Cup bonden zij de strijd aan met landskampioen ZZ Leiden en verloren met 87-74.

Goed uit de startblokken
De Weertenaren kwamen goed uit de startblokken en sloten het eerste kwart af met 20-24. In het tweede kwart liep BAL uit tot 20-29. Daarna kwam Leiden terug en bij rust stonden de mannen van coach Radenko Varagic met 45- 38 achter.

Meer afstand
In het derde kwart nam de landskampioen meer afstand van de Weertenaren, die een aantal krachten misten. Met 68-53 werd aan het laatste deel van de strijd om de Supercup begonnen. BAL kwam terug tot 70-64, maar daarna sloeg Leiden opnieuw toe en won de wedstrijd met 87-64.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen