Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen stunt volleyballers Limac tegen landskampioen

Geplaatst opzaterdag 21 december 2019 - 18:29

De volleyballers van VC Limac hebben niet kunnen stunten tegen landskampioen Active Living Orion.

In Linne verloor het team onder leiding van Guido Görtzen met 3-0.

Beker
De winnaar van het duel had zich kunnen plaatsen voor de halve finale van het nationale bekertoernooi. Het team van Görtzen speelt in de tweede divisie, Orion is de huidige landskampioen én bekerwinnaar.

Opleving
In Linne leeft het volleybal weer enorm. De kleine sporthal puilde uit z’n voegen, de 450 toeschouwers pasten er net in. Het werd een volleybalfeestje. Limac begon brutaal aan de wedstrijd en liep in de eerste set zelfs uit naar 7-2. De landskampioen was duidelijk niet gewend om een kleine zaal met laag plafond te spelen.

Verloop
Orion opende de eerste set met 19-25. In de tweede set werd het 25-17. Aan de hand van oud-prof Nico Freriks zette Limac nog een tandje bij in de derde set. Het leverde een mooi gevecht op. Maar uiteindelijk won Orion met 21-25.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen