Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Stevens-shock bij Schalke 04

Geplaatst opzaterdag 19 december 2020 - 17:38

Het Huub-Stevens-effect is uitgebleven bij de rentree van de oefenmeester op de bank bij Schalke 04. De hekkensluiter van de Bundesliga verloor in eigen huis van concurrent Arminia Bielefeld: 0-1

De club uit Gelsenkirchen is bezig aan het meest dramatische jaar uit de clubgeschiedenis. Op 17 januari werd voor het laatste een wedstrijd gewonnen in de Bundesliga.

Trainers
En de club versleet deze voetbaljaargang al twee trainers: David Wagner werd in september op straat gezet en om de crisis te bezweren werd op vrijdagochtend trainer Manuel Baum na 79 werkdagen op straat gezet. Good-old Huub Stevens kon de liefde voor 'zijn' Schalke niet bedwingen en zei uiteraard 'ja' tegen de noodkreet.

Competitie
De eerste van twee wedstrijden met de Sittardse trainer op de bank werd dus geen succes. Aan het begin van de tweede helft namen de gasten, met PSV-huurling Ritsu Doan en ex-Ajacied Mike van der Hoorn in de gelederen, de leiding in de Veltins-Arena. Daarna werd het een echt degradatieduel met nauwelijks goed voetbal en negen gele kaarten. Vijf voor de gefrustreerde Königsblauen, vier voor de tegenstander. Uiteindelijk bleven Stevens en Schalke 04 met lege handen achter en staat het elftal nog vaster op de laatste plaats.

Beker
Schalke 04 blijft door de nederlaag tegen Arminia Bielefeld laatste in de Bundesliga, met slecht vier punten. Dinsdag volgt de laatste wedstrijd van 2020, in het bekertoernooi uit tegen SSV Ulm. Normaal gesproken ook de laatste keer met Huub Stevens op de bank.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen