Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen spoor van vermiste kinderen Wijnandsrade

Geplaatst opvrijdag 9 september 2016 - 6:24

Het internationale opsporings- en arrestatiebevel heeft geen enkel spoor van de vermiste Floor (13) en Mees (9) Werres uit Wijnandsrade opgeleverd.

De kinderen, broer en zus, zijn samen met hun moeder Miriam al ruim twee jaar spoorloos.

Lees ook: Internationaal arrestatiebevel tegen Limburgse moeder

Onbruikbare tip
Bij de politie Limburg is welgeteld één tip binnengekomen. Die bleek onbruikbaar. "Een vrouw had een brief van een kind dat Mees heette gekregen. Bestemd voor een oudbewoner van het huis waar ze woonde. Het bleek al snel dat het niet om dezelfde Mees ging", vertelt Marjo Geilen van Bureau Jeugdzorg Limburg.

Buitenland
Los van die tip onderzoekt de politie nog een mogelijke link in het buitenland. In het belang van het onderzoek dat nog gaande is, worden hierover geen uitspraken gedaan door politie en jeugdzorg.

Vechtscheiding
Floor en Mees Werres verdwenen ruim twee jaar geleden met hun moeder uit Wijnandsrade. Dat gebeurde kort nadat een jarenlange vechtscheiding ertoe had geleid dat de kinderen onder toezicht van Bureau Jeugdzorg waren komen te staan. Van de kinderen ontbreekt letterlijk ieder spoor. Zelfs diverse zoekpogingen van de instantie alsook van politie en justitie hebben geen aanwijzingen opgeleverd waar de drie zouden kunnen verblijven.

Lees ook: Van de radar: Floor en Mees

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Internationaal arrestatiebevel tegen Limburgse moeder
Floor en Mees
'Moeder ontvoerde kinderen Wijnandsrade overleden'
80 Limburgse wijnen aan keuring onderworpen
Drugsafval gevonden in Wijnandsrade
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen