Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen spoor van Marjo Winkens, wel 25 tips na zoekactie Beesel

Geplaatst opvrijdag 5 april 2019 - 15:20

Bij de zoekactie naar de vermiste Marjo Winkens in Beesel zijn er geen sporen gevonden.

Er wordt nog tot 17:00 uur gezocht op een laatste stuk grond, maar naar verwachting wordt daar niets gevonden.

Tip
Een nieuwe tip leidde ertoe dat het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sinds maandag 1 april in een bosperceel in Beesel zocht. De politie kreeg eind 2017 de tip binnen. In 2018 is vervolgens een plan van aanpak gemaakt. Daarin is de afweging gemaakt om te kiezen voor dit moment vanwege het jaargetij en de natuurbegroeiing.

Mooie bijvangst
Door de publiciteit rond de zoekactie heeft de politie nog eens 25 tips ontvangen. "Die worden de komende week onderzocht", zegt een politiewoordvoerder tegen persbureau ANP. Over de inhoud kon ze nog niets zeggen.

Tijdlijn 1975-2019
De destijds 17-jarige Marjo verdween in 1975 toen ze niet thuis in Schimmert aankwam na een bezoek aan de Sint Rosa-kermis in Sittard.

Bekijk de tijdlijn op volledig scherm.

Lees ook: Politie zet extra materieel in bij zoekactie Marjo Winkens

Tuinperceel
Donderdag werd bekend dat de zoekactie toen niets heeft opgeleverd. Op vrijdag werd de zoekactie gericht op een tuinperceel. Dat stuk grond maakte vroeger deel uit van het bos. Vanwege een andere samenstelling van de grond was daar ook ander materieel voor nodig.

L1mburg Centraal
Meer hierover in L1mburg Centraal

Video: L1

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen