Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Sinéad O’Connor, wel Skunk Anansie op Bospop

Geplaatst opdonderdag 14 april 2022 - 15:17

Sinéad O’Connor heeft afgezegd voor Bospop. De Ierse zangeres zou in het weekend van 8 juli in Weert op het podium staan, maar laat verstek gaan.

Dat meldt de festivalorganisatie donderdag in een update van de line-up.

Skunk Anansie
Eerder liet ook al Lionel Ritchie weten toch niet te komen. Zijn rol als headliner op vrijdag wordt nu ingevuld door Skunk Anansie. Die band rond de charismatische zangeres Skin stond in 2019 ook al op het podium in Weert. Skunk Anansie scoorde midden jaren '90 wereldhits als Weak en Charity, en maakt sindsdien met deze meezingers furore op festivals.

Accordeon
Andere nieuwe namen op de affiche zijn de Schotse singer-songwriter Amy MacDonald, zanger-pianist Cory Henry en de Nederlandse blues- en soulband Mell & Vintage Future. Opvallend is ook de toevoeging van het nieuwe Limburgse accordeonduo Träcksack, bestaande uit Tren van Enckevort van Rowwen Hèze en Bart Storcken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen