Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen scherm op Markt Kerkrade voor wedstrijd Roda JC

Geplaatst opvrijdag 29 mei 2015 - 12:41

Op de Markt in Kerkrade komt zondagmiddag geen groot beeldscherm voor de beslissende wedstrijd van Roda JC bij NAC in Breda.

De gemeente wilde zo'n scherm daar neerzetten als Roda JC in de thuiswedstrijd tegen NAC een goed resultaat zou halen. Die wedstrijd ging echter met 0-1 verloren, waardoor de kansen op promotie naar de eredivisie voor Roda JC een stuk kleiner zijn geworden.

Kosten
Het gemeentebestuur ziet af van zo’n scherm omdat de kosten erg hoog zijn. Bovendien is de capaciteit bij politie en bewakingsdiensten niet toereikend om de veiligheid van het publiek te garanderen. Volgens de gemeente heeft het gedoe met motorbendes bij die afweging geen rol gespeeld.

Huldiging
Mocht Roda JC toch promoveren, dan wordt het elftal zondagavond wel gehuldigd op de Markt. Het team wordt dan tussen acht en negen uur ontvangen bij het stadhuis.

Lees ook: Plan voor groot scherm op Markt in Kerkrade voor NAC - Roda

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie dreigt foto's van busbestormers Roda te openbaren
Plan voor groot scherm op Markt in Kerkrade voor NAC - Roda
Roda JC terug naar de eredivisie
Timmermans inspireerde Roda met speech
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen