Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen scherm in Geusselt voor finale Roda JC-MVV

Geplaatst opvrijdag 26 mei 2017 - 14:20

Er komt zondag geen groot scherm in het Geusseltstadion in Maastricht, waarop de wedstrijd Roda - MVV gevolgd zou kunnen worden.

Vrijdagochtend werd de online kaartverkoop voor het evenement al uitgesteld. In overleg met de politie en gemeente is besloten dat het evenement nu helemaal van de baan is.

Spijtig
MVV-supporters zouden de beslissende play-off-wedstrijd aanstaande zondag live op een groot scherm in De Geusselt kunnen bekijken. Na de rellen tijdens de eerste wedstrijd tussen MVV en Roda JC hebben de gemeente en politie besloten om het evenement te annuleren. "Het is zeer spijtig, maar we kunnen de veiligheid van onze supporters rondom dit evenement niet garanderen'', lichtte algemeen directeur Paul Penders van MVV toe.

Rellen
MVV speelt zondag de return tegen Roda JC in Kerkrade. Het eerste duel eindige in 0-0. De wedstrijd lag bijna een half uur stil nadat supporters van beide clubs het veld hadden betreden. Vooral MVV-aanhangers hebben zich ernstig misdragen. Zo betraden verschillende relschoppers het veld. .Ook gooiden ze met spullen naar het supportersvak van Roda JC en bekogelden ze spelers van de Kerkraadse club.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Politie zette meer personeel in rond risicowedstrijden
MVV toch niet in beroep tegen boete na incidenten derby
MVV over blokkeren A2: 'Het idee was geweldig'
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen