Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen scherm in Geusselt voor finale Roda JC-MVV

Geplaatst opvrijdag 26 mei 2017 - 14:20

Er komt zondag geen groot scherm in het Geusseltstadion in Maastricht, waarop de wedstrijd Roda - MVV gevolgd zou kunnen worden.

Vrijdagochtend werd de online kaartverkoop voor het evenement al uitgesteld. In overleg met de politie en gemeente is besloten dat het evenement nu helemaal van de baan is.

Spijtig
MVV-supporters zouden de beslissende play-off-wedstrijd aanstaande zondag live op een groot scherm in De Geusselt kunnen bekijken. Na de rellen tijdens de eerste wedstrijd tussen MVV en Roda JC hebben de gemeente en politie besloten om het evenement te annuleren. "Het is zeer spijtig, maar we kunnen de veiligheid van onze supporters rondom dit evenement niet garanderen'', lichtte algemeen directeur Paul Penders van MVV toe.

Rellen
MVV speelt zondag de return tegen Roda JC in Kerkrade. Het eerste duel eindige in 0-0. De wedstrijd lag bijna een half uur stil nadat supporters van beide clubs het veld hadden betreden. Vooral MVV-aanhangers hebben zich ernstig misdragen. Zo betraden verschillende relschoppers het veld. .Ook gooiden ze met spullen naar het supportersvak van Roda JC en bekogelden ze spelers van de Kerkraadse club.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Burgemeesters overwegen voetbalderby's zonder uitpubliek
Politie zette meer personeel in rond risicowedstrijden
MVV toch niet in beroep tegen boete na incidenten derby
MVV over blokkeren A2: 'Het idee was geweldig'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen