Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geen punten voor Frijns bij rentree in Formule E

Geplaatst opzaterdag 15 december 2018 - 20:06

Robin Frijns is bij zijn eerste race sinds zijn terugkeer in de Formule E-klasse niet verder gekomen dan de twaalfde plaats.

De Maastrichtenaar had op het circuit in Riyad een opmars ingezet, maar strandde uiteindelijk buiten de punten.

Profiteren
Frijns had zich als twintigste gekwalificeerd op het stratencircuit, dat na een serie regenbuien net op tijd voor de race was opgedroogd. Lang leek het erop dat de Limburger niet uit de achterhoede kon wegrijden, maar naarmate de race vorderde profiteerde hij van uitvallers en passeerde hij enkele concurrenten.

Twaalfde
De Brit Sam Bird reed telkens vóór Frijns en het lukte de Maastrichtenaar niet om zijn Virgin Racing-teamgenoot in te halen. Een twaalfde plaats bleek daarmee het maximaal haalbare.

Da Costa
De Portugees Antonio Felix da Costa schreef de openingsrace op zijn naam, door Jean-Eric Vergne en Jerome d’Ambrosio af te troeven. De volgende race staat pas op 12 januari op het programma: dan trekt het Formule E-circus naar het Marokkaanse Marrakesh.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen