Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen prijs voor Ivo Verhorstert op EK

Geplaatst opwoensdag 4 november 2020 - 22:54

Ivo Verhorstert uit Venlo heeft net naast een medaille gegrepen op het Europees Kampioenschap judo bij de junioren. Hij werd in Kroatische Porec vijfde.

De 19-jarige judoka verloor de strijd om het brons in de klasse tot 66 kilogram van de Hongaar Daniel Szegedi.

Drie keer ippon
Verhorstert ging vlotjes door de voorrondes met drie opeenvolgende ippons tegen Anthony Angelis uit Letland, Ejder Tokay uit Turkije en Szegedi. Pas in de halve finale werd de opmars van Verhorstert gestopt door Luka Kapanaze uit Georgië. Hij won van Verhorstert met waza-ari.

Oude bekende
In de strijd om het brons kwam de Venlonaar een oude bekende tegen, namelijk de Hongaar die hij al in de derde ronde op zijn rug had gegooid. Maar dit keer was Szegedi beter voorbereid en verschalkte Verhorstert met een ko-uchi-gari, een binnenwaartse beenhaak, gevolgd door een houdgreep.

Weling
Bart Weling uit Kerkrade ging in de eerste ronde van de klasse tot 60 kilogram onderuit en kreeg geen herkansing meer. Mark van Dijk uit Eghel komt donderdag in actie.

Lees ook: Judoka Ivo Verhorstert (19) mag naar EK Senioren

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen