Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen premie voor directie en medewerkers buizenbouwer

Geplaatst opvrijdag 20 december 2019 - 15:15

Staalbedrijf Sif in Roermond keert directie en medewerkers dit jaar geen waarderingspremie uit.

Reden is volgens een woordvoerder van het bedrijf dat er te veel (bijna) incidenten zijn geweest. De 'straf' treft ongeveer 300 medewerkers. het gaat om een bonus van 500 tot 1000 euro per medewerker.

Bonus
In mei wordt bepaald of de medewerkers en de directie recht hebben op hun jaarbonus. "Medewerkers die dat in hun contract hebben staan krijgen, net als de directie, die bonus", zegt de woordvoerder. "Maar dat is geen waarderingspremie", verduidelijkt de zegsman. "De bonus is gebaseerd op het resultaat van 2019 en wordt in mei uitgekeerd."

Spoedoverleg
Een spoedoverleg over deze kwestie tussen de ondernemingsraad en het management heeft niet tot een heroverweging geleid.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen