Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen premie voor directie en medewerkers buizenbouwer

Geplaatst opvrijdag 20 december 2019 - 15:15

Staalbedrijf Sif in Roermond keert directie en medewerkers dit jaar geen waarderingspremie uit.

Reden is volgens een woordvoerder van het bedrijf dat er te veel (bijna) incidenten zijn geweest. De 'straf' treft ongeveer 300 medewerkers. het gaat om een bonus van 500 tot 1000 euro per medewerker.

Bonus
In mei wordt bepaald of de medewerkers en de directie recht hebben op hun jaarbonus. "Medewerkers die dat in hun contract hebben staan krijgen, net als de directie, die bonus", zegt de woordvoerder. "Maar dat is geen waarderingspremie", verduidelijkt de zegsman. "De bonus is gebaseerd op het resultaat van 2019 en wordt in mei uitgekeerd."

Spoedoverleg
Een spoedoverleg over deze kwestie tussen de ondernemingsraad en het management heeft niet tot een heroverweging geleid.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen