Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen overwinningen voor Limburgse volleybalsters

Geplaatst opzaterdag 18 januari 2020 - 22:48

De volleybalsters van Peelpush en FAST hebben aan hun competitiewedstrijden in de Eredivisie één punt overgehouden.

De vrouwen van FAST moesten het in Apeldoorn opnemen tegen het lager geplaatste Alterno en verloren met 3-1. Peelpush ging in Zwolle met 3-1 onderuit tegen Regio Zwolle.

Weinig moeite
Peelpush leek na de met 16-25 gewonnen eerste set weinig moeite te hebben met de tegenstander, maar het liep anders. De thuisploeg won de tweede set met 25-17 en pakte de derde set met 25-14. In de vierde set kwam Peelpush in het begin nog met enkele punten voor, maar Zwolle kwam sterk terug, zette de bezoekers op achterstand en sloot de set met 25-14 winst af.

Slecht op dreef
FAST uit Gennep kwam in Apeldoorn slecht op dreef en verloor de eerste set met 25-12. Het team van trainer Bijsterbosch herstelde zich in de tweede set en bracht met 17-25 setwinst de stand weer in evenwicht. In de derde set waren de twee teams aardig aan elkaar gewaagd, maar ging Alterno met 25-23 winst aan de haal. In de vierde set had FAST weinig meer in te brengen tegen het team uit Apeldoorn en ging met 25-11 ten onder.

Zesde
FAST blijft zesde in de Eredivisie met 18 punten uit veertien wedstrijden. Peelpush heeft drie punten minder en is achtste.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen