Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Olympische Winterspelen voor Limburgse ijshockeyers

Geplaatst opzondag 9 februari 2020 - 19:33

De Nederlandse ijshockeyers hebben ook hun derde en laatste duel in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi voor de Olympische Winterspelen van 2022 verloren.

Tegen Oekraïne werd het 3-0 (1-0, 2-0, 0-0).

Limburgers
Voor Oranje, met de Limburgers Tom Marx (Sittard) en Luca Heutmekers (Geleen), was er niets meer te halen. De ploeg van coach Bohuslav Subr had de eerste twee duels in de Kazachse hoofdstad Noersoeltan verloren en daarmee was de kans op een olympisch ticket verkeken.

Peking 2022
In de openingswedstrijd tegen Polen werd het donderdag 8-0, een dag later gingen de Nederlandse ijshockeyers met 7-1 onderuit tegen gastland Kazachstan. Alleen de winnaar van de groep plaatst zich voor de derde fase van het kwalificatietoernooi voor een ticket naar Peking in 2022. Nederland deed voor het laatst in 1980 mee aan de Spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen