Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Olympische Winterspelen voor Limburgse ijshockeyers

Geplaatst opzondag 9 februari 2020 - 19:33

De Nederlandse ijshockeyers hebben ook hun derde en laatste duel in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi voor de Olympische Winterspelen van 2022 verloren.

Tegen Oekraïne werd het 3-0 (1-0, 2-0, 0-0).

Limburgers
Voor Oranje, met de Limburgers Tom Marx (Sittard) en Luca Heutmekers (Geleen), was er niets meer te halen. De ploeg van coach Bohuslav Subr had de eerste twee duels in de Kazachse hoofdstad Noersoeltan verloren en daarmee was de kans op een olympisch ticket verkeken.

Peking 2022
In de openingswedstrijd tegen Polen werd het donderdag 8-0, een dag later gingen de Nederlandse ijshockeyers met 7-1 onderuit tegen gastland Kazachstan. Alleen de winnaar van de groep plaatst zich voor de derde fase van het kwalificatietoernooi voor een ticket naar Peking in 2022. Nederland deed voor het laatst in 1980 mee aan de Spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen