Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Olympisch ticket voor Oranje volleybalsters

Geplaatst opzaterdag 11 januari 2020 - 19:24

De Oranje volleybalsters zijn komende zomer niet van de partij op de Olympische Spelen van Tokio. Zij verloren in de halve finale van het OKT in Apeldoorn met 3-0 van Duitsland.

De Nederlandse vrouwen hadden het in de eerste set moeilijk tegen Duitsland, maar wisten in de slotfase een achterstand van vier punten weg te werken. Duitsland had drie set points nodig om de set met 27-25 winnend af te sluiten.

Hanke
In de tweede set kwam Oranje met 14-9 voor, maar was daarna niet opgewassen tegen het Duitse team, waarin spelverdeelster Hanke, clubgenote van Britt Bongaerts, een belangrijke rol speelde. Duitsland werkte de achterstand weg en won de set met 25-23 .

Tij niet keren
In de derde set kwam Duitsland op voorsprong, maar onder aanmoediging van het publiek in Omnisport vocht Oranje terug en kwam op gelijke hoogte. Bij de Duitse vrouwen lukte alles, maar Nederland miste overtuiging al werd het in de slotfase nog spannend. In de slotfase werden Britt Bongaerts en Celeste Plak nog in het veld gebracht door bondscoach Giovanni Caprara, maar ook zij konden het tij niet keren.

Oranje verloor de derde set met 25-22 en werd met een 3-0 nederlaag de weg naar de finale versperd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen