Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen medailles voor Limburgse judoka's in Teplice

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 21:51

Op de eerste dag van de strijd om de Europese Judo Cup voor junioren in het Tjechische Teplice zijn Limburgse judoka's niet op het podium geëindigd.

Britt Veurink van Judoclub Terwinselen verloor in haar tweede poulewedstrijd in de categorie tot 44 kg van de Russin Glafira Borisova. Dat overkwam Bo Goedhart in de derde poulewedstrijd voor judoka's tot 52 kg. Zij werd verslagen door Liliia Nugaeva uit Rusland.

Voor Bart Weling was het toernooi in de gewichtsklasse tot 60 kg in Teplice snel voorbij. De Oekraïner Rostyslav Berezhnyi schakelde hem in de eerste ronde uit.

Zondag gaat het toernooi in Teplice verder. Dan komt o.a. Mark van Dijk van Judoclub Helden bij de junioren tot 81 kg op de tatami.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen