Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen medailles voor Limburgse judoka's in Teplice

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 21:51

Op de eerste dag van de strijd om de Europese Judo Cup voor junioren in het Tjechische Teplice zijn Limburgse judoka's niet op het podium geëindigd.

Britt Veurink van Judoclub Terwinselen verloor in haar tweede poulewedstrijd in de categorie tot 44 kg van de Russin Glafira Borisova. Dat overkwam Bo Goedhart in de derde poulewedstrijd voor judoka's tot 52 kg. Zij werd verslagen door Liliia Nugaeva uit Rusland.

Voor Bart Weling was het toernooi in de gewichtsklasse tot 60 kg in Teplice snel voorbij. De Oekraïner Rostyslav Berezhnyi schakelde hem in de eerste ronde uit.

Zondag gaat het toernooi in Teplice verder. Dan komt o.a. Mark van Dijk van Judoclub Helden bij de junioren tot 81 kg op de tatami.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen