Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen medaille voor Vera van Pol in Bulgarije

Geplaatst opzondag 30 mei 2021 - 17:55

Het is de 27-jarige Vera van Pol niet gelukt om te stunten tijdens de World Challenge Cup in Bulgarije. Ze plaatste zich wel voor de finale van de brug met ongelijke leggers, maar werd daarin achtste.

De overwinning ging naar de Russische turnster Uliana Perebinosova

Selectiewedstrijden
Voor Van Pol was dit een soort generale repetitie. Er staat voor haar de komende tijd veel op het spel. Samen met Van Disseldorp maakt de Tungelroyse deel uit van de trajectselectie. Deze negen geselecteerde turnsters gaan de onderlinge strijd aan voor de vier te verdelen tickets voor de Olympische Spelen. Deze selectiewedstrijden vinden plaats op 13 en 26 juni. Daarna maakt de bondscoach zijn olympische selectie bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen