Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen medaille voor Vera van Pol in Bulgarije

Geplaatst opzondag 30 mei 2021 - 17:55

Het is de 27-jarige Vera van Pol niet gelukt om te stunten tijdens de World Challenge Cup in Bulgarije. Ze plaatste zich wel voor de finale van de brug met ongelijke leggers, maar werd daarin achtste.

De overwinning ging naar de Russische turnster Uliana Perebinosova

Selectiewedstrijden
Voor Van Pol was dit een soort generale repetitie. Er staat voor haar de komende tijd veel op het spel. Samen met Van Disseldorp maakt de Tungelroyse deel uit van de trajectselectie. Deze negen geselecteerde turnsters gaan de onderlinge strijd aan voor de vier te verdelen tickets voor de Olympische Spelen. Deze selectiewedstrijden vinden plaats op 13 en 26 juni. Daarna maakt de bondscoach zijn olympische selectie bekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen