Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen maatregelen op 'gevaarlijk kruispunt'

Geplaatst opmaandag 11 september 2017 - 15:04

Er komen geen maatregelen op het 'gevaarlijke' kruispunt van de A2 en de Köbbesweg bij Gronsveld.

CDA-statenlid Jeu Titulaer drong eerder aan op actie, omdat de kruising gevaarlijk zou zijn.

Niet onveilig
Maatregelen zijn volgens het provinciebestuur niet nodig, omdat er geen sprake is van een onveilige situatie. Ook de door Titulaer voorgestelde stoplichten om de 'toenemende drukte' in goede banen te leiden, zitten er niet in. Ook daarvoor zou de verkeerssituatie geen aanleiding geven.

Rijkswaterstaat en gemeente
Het kruispunt wordt beheerd door Rijkswaterstaat en de gemeente Maastricht. Rijkswaterstaat gaat over de toe- en afritten van de A2 bij Gronsveld en het viaduct. De gemeente is verantwoordelijk voor de twee kruispunten bij de toe- en afritten. Beide instanties hebben geen maatregelen op de agenda staan.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen