Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen maaltijden na ongeval in Haler

Geplaatst opzaterdag 6 april 2019 - 13:11

Bij een aanrijding in Haler zijn zaterdag de inzittenden van een auto lichtgewond geraakt.

Dat meldt Weertdegekste.

Maaltijden
Eén van de betrokken bestuurders was bezig met het bezorgen van maaltijden. Deze kunnen zaterdag niet meer worden bezorgd door het ongeval.

Ambulance
Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur op de Pinxtenstraat. De twee auto's botsten op elkaar. Vermoedelijk wilde een van de auto's de Sniekstraat oprijden en zag daarbij het andere voertuig over het hoofd. Door de klap kwam één van de auto's tegen een lantaarnpaal terecht.

De inzittenden, onder wie een kind, zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Niemand is naar het ziekenhuis gebracht.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen