Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Limburgse handbalteams in play-offs vrouwen

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 22:13

De beide Limburgse handbalteams hebben het niet gered in de play-offs van de eredivisie vrouwen.

Handbal Venlo won de return in de kwartfinale met 30-26 van Dalfsen, maar dat was niet voldoende om de 36-23 nederlaag van vorige week uit te wissen.

Beker
Voor Cabooter/Venlo rest nog de beker. Daarin bereikte het team afgelopen week de halve finale ten koste van Vlug & Lenig. Ook dan, begin april, is Dalfsen de tegenstander. Zaterdagavond lukte het ook niet voor het Geleense team. Tegenstander VZV had de eerste wedstrijd in Geleen met 23-19 gewonnen.

V&L maakte het in 't Veld wel nog spannend. De winst was uiteindelijk voor V&L, maar de 26-27 overwinning was niet voldoende om verder te gaan naar de halve finales.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen