Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geen kwartfinale voor Demi Schuurs in Miami

Geplaatst opmaandag 25 maart 2019 - 21:10

De Nieuwstadtse tennisster Demi Schuurs is er niet in geslaagd de kwartfinale van het WTA-toernooi in Miami te bereiken.

Hao-Ching Chan en haar zus Latisha waren in het vrouwendubbel met 7-5 en 6-2 te sterk voor de Limburgse en haar Russische partner Veronika Kudermetova.

Lang in evenwicht
In de eerste set ging de strijd tussen het duo
Schuurs-Kudermetova en de Taiwanese zussen lang gelijk op. Chan en Chan pakten het eerste punt, maar Schuurs en Kudermetova maakten daarna gelijk en kwamen op voorsprong. Tot 5-5 bleef de wedstrijd in evenwicht. Daarna maakte het Taiwanese tweetal de set af: 7-5.

Pauze door regen
De tweede set begon op dezelfde wijze, maar na 1-1 leek de wedstrijd in sneltreinvaart beslist te worden. De Taiwanese zussen stonden al met 5-1 voor voordat Schuurs en Kudermetova weer een punt wisten te scoren. Na een half uur moest de set met nog een matchpoint te spelen door de regen onderbroken worden. Binnen twee minuten na de hervatting was het pleit beslecht en was het vrouwendubbel in Miami voor Demi Schuurs en haar partner voorbij.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen