Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen kwalificatie Verstappen door kapotte ophanging

Geplaatst opzaterdag 20 oktober 2018 - 23:43

Max Verstappen start zondag vanaf de dertiende plek in de Grote Prijs van de Verenigde Staten.

Een kapotte ophanging zorgde ervoor dat de Limburger zich niet kon kwalificeren.

In het eerste deel van de kwalificaties zette Verstappen een tijd neer van 1:34.766, wat goed was voor een zesde plek na de Mercedessen en Ferrari's en na teamgenoot Daniel Ricciardo.

Ophanging
Maar niet lang daarna sloeg het noodlot toe. Verstappen reed met zijn Red Bull-bolide ongelukkig over de curbstones aan de rand van het circuit. De ophanging rechts achter had de klap blijkbaar niet overleefd, waardoor Verstappen niks anders restte dan een ritje naar de pit.

Te veel schade
Daar verliet hij de cockpit om de monteurs de kans te bieden het mankement te verhelpen, maar dat bleek niet meer mogelijk in de tijd die er nog was. De schade was te groot voor Verstappen om deel te nemen aan de Q2-kwalificaties, waar hij met zijn zesde tijd wel recht op zou hebben.

Blog
De race begint zondag om 20:00 uur Nederlandse tijd, en is uiteraard weer te volgen op 1Limburg via een liveblog.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen