Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Jumping Indoor Maastricht dit jaar

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2020 - 9:46

De organisatie van Jumping Indoor Maastricht zet vanwege de coronacrisis een streep door het paardensportevenement dit jaar. Het evenement zou plaatsvinden tussen 6 en 8 november in het MECC.

Hierdoor zal ook de kwalificatie voor de FEI Driving World Cup (Mennen) Maastricht een jaartje overslaan.

Covid-19
"Aan dit moeilijke besluit ligt de grote onzekerheid omtrent de ontwikkeling van het Covid-19 virus ten grondslag waardoor de gezondheids-, maatschappelijke- en financiële risico’s te groot zijn”, aldus Ward Vleugels, voorzitter van Stichting JIM.

Paarden bij Sinterklaas-intocht
De organisatie komt als alternatief met een virtueel toernooi voor paardensportfans, waarbij gestemd kan worden op alle 28 winnaars van de Grote Prijs, tegenwoordig bekend als de Longines Trophy. De organisatie is daarnaast van plan om in Noord-, Midden- en Zuid-Limburg bijeenkomsten te organiseren voor paardensportliefhebbers en sponsoren waarin de branche zal toelichten wat de effecten van corona op de sport zijn.

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht: tijdens de intocht van Sinterklaas in Maastricht dit jaar zullen verschillende pony's en paarden Sinterklaas en zijn pieten vergezellen.

Volgend jaar
De organisatie kijkt naar mogelijkheden om een evenement te organiseren in de eerste helft van 2021. Daarbij wordt onder meer gedacht aan bijvoorbeeld het Vrijthof in Maastricht.

De organisatie hoopt volgend jaar het evenement van 5 tot en met 7 november te houden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen