Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen hoofdrol voor Stultiens en Rooijakkers in Giro Rosa

Geplaatst opzondag 8 juli 2018 - 19:58

Sabrina Stultiens en Paulina Rooijakkers hebben in de derde etappe van de Giro d'Italia Internazionale Femminile, bekend als Giro Rosa, geen rol van betekenis gespeeld.

Stultiens kwam na 132 kilometer koers in Corbetta als 69e over de finish. Zij verloor 58 seconden op etappewinnares Jolien D’hoore. Paulina Rooijakkers uit Venray, ploeggenote van Stultiens, verloor bijna twee minuten en kwam als 131e binnen.

Vroege ontsnapping
De deelnemers aan de Giro Rosa moesten acht ronden van 16,5 km afleggen in en om Corbetta. Een drietal ging er al vroeg vandoor, maar werd vier kilometer voor de streep ingelopen.

Valpartij
Door een valpartij brak het peloton in tweeën en mocht een groep van een veertigtal rensters in Corbetta sprinten om de overwinning. De Belgische sprintster was de rapste.

In het algemeen klassement heeft Leah Kirchmann de leiding overgenomen van ploeggenote Lucinda Brand. Sabrina Stultiens uit Sittard staat 35e en Paulina Rooijakkers is 118e.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen