Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen hoofdrol voor Stultiens en Rooijakkers in Giro Rosa

Geplaatst opzondag 8 juli 2018 - 19:58

Sabrina Stultiens en Paulina Rooijakkers hebben in de derde etappe van de Giro d'Italia Internazionale Femminile, bekend als Giro Rosa, geen rol van betekenis gespeeld.

Stultiens kwam na 132 kilometer koers in Corbetta als 69e over de finish. Zij verloor 58 seconden op etappewinnares Jolien D’hoore. Paulina Rooijakkers uit Venray, ploeggenote van Stultiens, verloor bijna twee minuten en kwam als 131e binnen.

Vroege ontsnapping
De deelnemers aan de Giro Rosa moesten acht ronden van 16,5 km afleggen in en om Corbetta. Een drietal ging er al vroeg vandoor, maar werd vier kilometer voor de streep ingelopen.

Valpartij
Door een valpartij brak het peloton in tweeën en mocht een groep van een veertigtal rensters in Corbetta sprinten om de overwinning. De Belgische sprintster was de rapste.

In het algemeen klassement heeft Leah Kirchmann de leiding overgenomen van ploeggenote Lucinda Brand. Sabrina Stultiens uit Sittard staat 35e en Paulina Rooijakkers is 118e.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen