Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Hofland, Ten Dam en Teunissen in Volta Limburg Classic

Geplaatst opwoensdag 1 april 2015 - 16:17

Moreno Hofland, Mike Teunissen en Laurens ten Dam (alledrie LottoNL-Jumbo) hebben zich afgemeld voor de Volta Limburg Classic.

Dat heeft ploegleider Frans Maassen laten weten. Hofland - de winnaar van vorig jaar - is ziek, en Teunissen (Ysselsteyn) en Ten Dam (Maastricht) hebben nog te veel last van een valpartij.

De opstelling van LottoNL-Jumbo is nu: Wilco Kelderman, Steven Kruijswijk, Brian Bulgac, Martijn Keizer, Barry Markus en Bert-Jan Lindeman.

Rob Ruijgh
Verder is de deelname van Limburger Rob Ruijgh onzeker, nadat hij deze week ziek afstapte in de Driedaagse De Panne.

De Volta Limburg Classic wordt komende zaterdag verreden. De koers is live te zien op L1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Rob Ruijgh ontbreekt in Volta Limburg Classic
ANP
Damiano Cunego start in Volta Limburg Classic
ANP
Wim Stroetinga wint Limburgse rit van Olympia's Tour
Bob Schoonbroodt niet in Volta Limburg Classic
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen