Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Guns n' Roses op inhaaleditie Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 6 april 2021 - 12:11

Guns n' Roses zal volgend jaar niet spelen op de inhaaleditie van Pinkpop.

Dat maakt Pinkpop- en festivalorganisator Mojo dinsdag bekend.

Wel Groningen, geen Landgraaf
De band stond geprogrammeerd voor de door corona afgeblazen editie van vorig jaar, maar keert niet terug op het programma van het festival in Landgraaf. Opmerkelijk genoeg tourt Guns n'Roses in die periode wel door Europa. Op 23 juni, een week na Pinkpop, speelt de hardrockband in het Stadspark in Groningen. Tijdens het Pinkpopweekend staat de vooral eind jaren tachtig enorm grote metalband in Praag.

2022
Pinkpop kondigde vorige week aan dat het festival dit jaar niet gehouden wordt en vanwege alle onzekerheid rond het coronavirus wordt doorgeschoven naar 2022. Daarbij liet het ook weten dat Pearl Jam, dat net als Guns 'n Roses al was vastgelegd voor 2020, dan een van de headliners is.

Lees ook: Pinkpop definitief verplaatst naar volgend jaar

Uitgesteld
Guns 'n Roses was eigenlijk van plan om dit jaar alsnog te komen toeren in Europa, maar dat werd, net als vorig jaar, uitgesteld vanwege de coronacrisis. In het oorspronkelijke tourschema was Nederland niet opgenomen.

De band, bestaande uit Axl Rose, Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer en Melissa Reese, stond in 2018 nog in het Nijmeegse Goffertpark.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen