Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Guns n' Roses op inhaaleditie Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 6 april 2021 - 12:11

Guns n' Roses zal volgend jaar niet spelen op de inhaaleditie van Pinkpop.

Dat maakt Pinkpop- en festivalorganisator Mojo dinsdag bekend.

Wel Groningen, geen Landgraaf
De band stond geprogrammeerd voor de door corona afgeblazen editie van vorig jaar, maar keert niet terug op het programma van het festival in Landgraaf. Opmerkelijk genoeg tourt Guns n'Roses in die periode wel door Europa. Op 23 juni, een week na Pinkpop, speelt de hardrockband in het Stadspark in Groningen. Tijdens het Pinkpopweekend staat de vooral eind jaren tachtig enorm grote metalband in Praag.

2022
Pinkpop kondigde vorige week aan dat het festival dit jaar niet gehouden wordt en vanwege alle onzekerheid rond het coronavirus wordt doorgeschoven naar 2022. Daarbij liet het ook weten dat Pearl Jam, dat net als Guns 'n Roses al was vastgelegd voor 2020, dan een van de headliners is.

Lees ook: Pinkpop definitief verplaatst naar volgend jaar

Uitgesteld
Guns 'n Roses was eigenlijk van plan om dit jaar alsnog te komen toeren in Europa, maar dat werd, net als vorig jaar, uitgesteld vanwege de coronacrisis. In het oorspronkelijke tourschema was Nederland niet opgenomen.

De band, bestaande uit Axl Rose, Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer en Melissa Reese, stond in 2018 nog in het Nijmeegse Goffertpark.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen