Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen Guns n' Roses op inhaaleditie Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 6 april 2021 - 12:11

Guns n' Roses zal volgend jaar niet spelen op de inhaaleditie van Pinkpop.

Dat maakt Pinkpop- en festivalorganisator Mojo dinsdag bekend.

Wel Groningen, geen Landgraaf
De band stond geprogrammeerd voor de door corona afgeblazen editie van vorig jaar, maar keert niet terug op het programma van het festival in Landgraaf. Opmerkelijk genoeg tourt Guns n'Roses in die periode wel door Europa. Op 23 juni, een week na Pinkpop, speelt de hardrockband in het Stadspark in Groningen. Tijdens het Pinkpopweekend staat de vooral eind jaren tachtig enorm grote metalband in Praag.

2022
Pinkpop kondigde vorige week aan dat het festival dit jaar niet gehouden wordt en vanwege alle onzekerheid rond het coronavirus wordt doorgeschoven naar 2022. Daarbij liet het ook weten dat Pearl Jam, dat net als Guns 'n Roses al was vastgelegd voor 2020, dan een van de headliners is.

Lees ook: Pinkpop definitief verplaatst naar volgend jaar

Uitgesteld
Guns 'n Roses was eigenlijk van plan om dit jaar alsnog te komen toeren in Europa, maar dat werd, net als vorig jaar, uitgesteld vanwege de coronacrisis. In het oorspronkelijke tourschema was Nederland niet opgenomen.

De band, bestaande uit Axl Rose, Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer en Melissa Reese, stond in 2018 nog in het Nijmeegse Goffertpark.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen