Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen grote introductieweek voor studenten in Venlo

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 17:34

De organisatie van de introductieweek voor studenten in Venlo heeft besloten geen grote introductieweek in de binnenstad te organiseren.

Dat zegt Anita Hammens van Fontys Hogescholen Venlo tegen Omroep Venlo.

Grote aantallen
Volgens Hammens is een normale introductie niet mogelijk omdat dan teveel studenten samen zouden komen. "Je krijgt grote aantallen die door de stad gaan lopen. Dan is afstand houden en je aan de coronamaatregelen houden niet mogelijk."

Verre van ideaal
Loes Zanders, eventmanager van Fontys, beseft zich dat een aangepaste introductieweek van invloed is op de nieuwe studenten. "Dit is verre van ideaal. De eerste periode van een nieuwe studie is sociaal contact belangrijk. Daarom besteden we er extra aandacht aan in de eerste maanden van de studie", aldus Zanders tegen de Venlose omroep.

Om toch een introductie te organiseren worden er online veel activiteiten georganiseerd. Daarnaast worden er nog een aantal kleinschalige bijeenkomsten georganiseerd. Die vinden plaats in de week van 24 tot en met 28 augustus.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen