Overslaan en naar de inhoud gaan

Geen gewonden bij werknemers brandend bedrijf Sittard

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2015 - 10:22

Geen van de werknemers van het Sittardse diervoederbedrijf Schils is gewond geraakt bij de grote brand die daar woensdagmorgen uitbrak.

Bedrijfshulpverleenster Marga Wijnen, tevens hoofd van de financiƫle administratie bij Schils, laat weten dat zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan. "Alle zestig aanwezige werknemers zijn snel geƫvacueerd."

De brand is door onbekende oorzaak ontstaan in een opslaghal van Schils, zo bevestigt Roger Pisters, hoofd productie en logistiek bij de diervoederverwerker.

Ramen en deuren dicht
De brandweer adviseert mensen die last hebben van de forse rookontwikkeling ramen en deuren dicht te houden. Ook ventilatiesystemen kunnen het beste uitgeschakeld worden, meldt de brandweer. Op social media melden verschillende mensen dat de rook een erg onprettige geur heeft.

Afzettingen
De omgeving van het bedrijf is door de brandweer afgezet. Busroutes die door dat gebied rijden nemen nu een andere route, daarmee gaat Veolia nu aan verschillende bushaltes voorbij.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brand legt wietkwekerij Sittard bloot
Brandje in brievenbus PostNL Sittard
Binnenbrand Sittard 22-3-15
Kleine binnenbrand bij elektrozaak in Sittard
Woonwagen gaat in vlammen op in Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen